Vrei să ieși în oraș și nu știi ce să mai îmbraci? Iată 5 ținute masculine care să te inspire – FOTO

Ai obosit de rutina zilnică și îți plănuiești o ieșire, însă nu mai știi ce să îmbraci? Atunci a venit timpul să faci o schimbare de stil.

Cămașă albastră și blugi albaștri. Aceasta este alegerea perfectă pentru orice ieșire, nu vei da greș oriunde ai merge. Însă fii atent ca nuanța cămașei să fie alta decât cea a blugilor, fie că optezi pentru un albastru mai pal sau unul mai închis.  Pentru un outfit deosebit, completează ținuta cu un sacou cafeniu și asortează-l cu o pereche de pantofi de aceeași culoare.

 

 

Îndrăznește să ieși în evidență. Dacă ești tipul de băiat care iubește atenția și nu îi este frică să adopte o ținută îndrăzneață atunci optează pentru culoare și stil.  În anul 2017 , în materie de fashion, culorile universale deschise sunt în trend.  De la nuanța laptelui pana la bej. Creându-ți o ținută în nuanțe deschise, încearcă să ai toate detaliile acesteia într-o singură gamă. Pentru ca ținuta ta să nu fie prea simplă, optează pentru culoare. În calitate de blocuri de contrast poți folosi o cravată galbenă, la fel pentru a da otfit-ului tău mai mult stil alege și o batistă neagră cu buline galbene. În această ținută nu vei rămâne neobservat de nici o domnișoară!

 

Sacou în carouri – look elegant și modern. Sacoul în carouri este popular, toată lumea a auzit de el și e preferatul croitorilor. Blugii sunt alegerea perfectă pentru acest tip de sacou.

Dacă optezi pentru un sacou în carouri, atunci îmbracă o cămașă neagră. Pentru o notă de eleganță – alege o cravată albastră, ca accesoriu. Ai grijă să nu exagerezi cu imprimeurile!

Bulinele sunt din nou la modă.  Pe cât de simplă pare această ținută, pe atât de stilată este. Sacoul albastru, elementul vestimentar pe care orice bărbat îl are în șifonier. O cămașă albă cu buline este alegerea ideală pentru a ieși din anonimat. Pentru un outfit complet și degajat alege o pereche de pantofi stilați. În cazul acestei alegeri, pantofii reprezintă punctul chee al ținutei!

Orice bărbat trebuie să aibă o cămașă neagră.  Cămașa neagră va ramâne mereu în vogă. Pe lângă faptul că se potrivește aproape la orice ținută, ea mereu îți va oferi un outfit deosebit. Această alegere este potrivită pentru a lua cina în oraș sau a ieși cu o domnișoară la plimbare. Pentru un look complet alege un sacou în carouri, în nuanțe deschise.

Tu ce alegi să porți?