Ținute de ceremonie marca Sandro Livv! Vezi ce outfit-uri să adopți în acest an – FOTO

Iată că suntem în mijlocul sezonul estival, iar petrecerile sunt în toi. Ei bine a venit timpul să-ți alegi ținuta perfectă pentru ceremonia ta. Showroom-ul Sandro Livv îți vine în ajutor!

 Pentru costumele de ceremonie paleta cromatică se extinde de la negru şi bleumarin închis, spre bordeaux şi maro venghe.

Alb și negru! Dacă ești bărbatul care nu renunță la costumul alcătuit doar din două nuanțe: alb și negru, atunci îți propunem să optezi pentru aceste tipuri de outfit-uri: cămașă albă, pantaloni din lână, sacou și papion negru.

Un element esențial în aceste două look-uri îl joacă papionul. Papionul trebuie ales cu mare grijă, să fie în ton cu costumul.

Dacă vrei ca la petrecere să ai o ținută elegantă care să te scoată în evidență, atunci alege un sacou cu rever sal, iar pentru a creea un efect de îngustare aparentă a taliei și de lățire a umerilor alege un sacou cu rever ascuțit.

 

Lâna – țesătura perfectă pentru ceremonie! În ceea ce priveşte ţesăturile, conceptul Sandro Livv lucrează cu furnizori italieni renumiţi. Mătasea, mohairul şi lâna cu mătase sunt preferate pentru gama de ceremonie. Ținutele din aceste texturi nu doar îți vor oferi un look perfect, dar și o maximă comoditate. De aceea pentru a avea o ținută de ceremonie formală este esențial să atragi atenția la tipul de țesătură din care este croită ținuta.

Dacă vrei să ieși din anonimat optează pentru un sacou sur cu guler și nasturi negri care vor fi într-un contrast cu pantalonii. Pentru un outfit complet nu uita să îți accesorizezi ținuta cu un papion negru!

Pantofii negri din piele naturală sunt alegerea perfectă pentru ținuta ta, de ceremonie. Ei îți oferă eleganță garantată, datorită vârfului rotunjit și închidere cu șireturi subțiri. Interiorul este confecționat din piele naturală, iar calapodul este confortabil, permițând o bună intrare pentru aproape orice conformație a piciorului.

Sacou bleumarin și batistă albă. Bleumarin-ul este culoarea inteligenței care inspiră încredere și demnitate. Sacou bleumarin și pantaloni negri mereu a fost combinația perfectă pentru o ținută de ceremonie. Pentru un stil bine definit, cămașa albă din bumbac se potrivește cel mai bine la acest look. Batista albă își joacă și ea un mare rol în acest outfit – oferă ținutei tale mai mult stil și rafinament.

Ține cont: un rever îngust se potrivește cel mai bine unui bărbat cu un fizic înalt și subțire, în timp ce o persoană mai corpolentă ar trebui întotdeauna să opteze pentru un rever normal sau chiar lat.

 

Pune accent pe detalii! Ce poate fi mai frumos decât combinația dintre bordeaux și negru? Dacă vrei să fii chic atunci bordeaux-ul este nuanța ideală pentru costumul tău de ceremonie. Îndrăznește să fii diferit! Această paletă de culori te scoate în evidență și îți oferă mai mult farmec. Pentru a oferi mai mult stil ținutei tale, accesorizeaz-o cu un papion sau cravată din mătase.

Ține minte: un look perfect te va ajuta să pașești cu încredere și să te bucuri de petrecere!

Pentru calitate, comoditate și stil conceptul Sandro Livv lucrează cu țesăturile Reda, datorită nivelului ridicat al producției sale, rezultatul experienței vechi de secole și un angajament constant, care a făcut ca Reda să devină sinonim cu calitate, lux și rafinament în lume.

 

Ținutele de la Sandro Livv sunt alegerea perfectă pentru ceremonia ta !