DESPRE NOI

SANDRO LIVV se remarcă prin calitatea perfectă a accesoriilor și țesăturilor, care te fac remarcat din mulțime și îți oferă confortul de care ai nevoie zilnic. Gama de produse SANDRO LIVV  te impresionează prin calitatea desevârșită, design unic, dar și o notă maximă de eleganță.

         SHOWROOM

Costumurile, sacourile, și accesoriile SANDRO LIVV reprezintă o adevărată colecție pentru bărbatul modern, ce așteaptă să fie descoperite în showroom-ul nostru de pe strada Sfatul Țării 15.

 

 

SPRING SUMMER

 

 

CARE SUNT SERVICIILE NOASTRE

Oferirea produselor chiar din showroomul SANDRO LIVV, serviciul de consiliere și alegerea unei ținute perfecte pentru șifonierul tău, croirea la comandă, servicii de croitorie la distanță.

             CUM LUCRĂM NOI

1.ALEGEM ȚESĂTURA DORITĂ

În ceea ce priveşte ţesăturile, SANDRO LIVV lucrează cu furnizori italieni renumiţi, iar materialele pentru costumele business sunt unele dintre cele mai fine.

  1. PERSONALIZĂM

Marca SANDRO LIVV  îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza costumul ales până la ultimul detaliu, astfel îți poți demonstra unicitatea.

  1. CROIM PE MĂSURA TA

Outfiturile de la SANDRO LIVV sunt croite pe măsura ta, accentuându-ți silueta și punându-ți în valoare eleganța de care ai nevoie zilnic.

 

 

      PERSONALIZARE

Costumele marca SANDRO LIVV sunt cusute în Italia dupa  tradiția antică a croielii: Half Canvas si Full Canvas.  Cu o istorie ce datează din anii 1950, atelierul a reușit să îmbine tradiția cusutului de mână cu noile tehnologii.

Astfel, toate elementele vestimentare sunt personalizate pentru a satisface gusturile oricărui client, începând de la sacouri, pantaloni, terminând cu nasturi și papioane.

CONTACTE

Adresa: strada Sfatul Țării 15, Chișinău.

Program:

Luni – Sâmbătă: 10:00 – 19:00

Duminică: 12:00 – 17:00

Email: livvsandro@gmail.com

Telefon: 067222888