Te-ai convins deja, că o parte din succesul tău se datorează vestimentației pe care o adopți zilnic. Însă, pentru o atracție maximă este necesar să cunoști cum să-ți combini elementele vestimentare, pentru un outfit complet.

Cum asortăm cravata la cămașă? Cea mai frecventă întrebare în rândul bărbaților

Un rol important în ținuta masculină îl reprezintă contrastul dintre cămașă și cravată. Este important să cunoști că cravatele se aleg în funcție de anotimp. Vara se poartă cravate din mătase sau bumbac, iar iarna, în funcție de costum, din lână sau cașmir.

Bărbaților cu păr închis și ten deschis li se recomandă combinațiile de cravată – cămașă care au un contrast puternic între ele, de exemplu cămașă albastră cu cravată bordo sau roșie. În cazul bărbaților cu păr și ten de culori deschise sunt recomandate culorile pastelate, iar în cazul bărbaților cu păr închis și ten închis se pot încerca ambele variante.

 

Sacou bleumarin și pantaloni negri – combinația perfectă!

Dacă alegi să-ți creezi ținuta din aceste două nuanțe, fii sigur că ai făcut alegerea potrivită, indiferent de evenimentul la care mergi.

Culoarea neagră oferă stil și eleganță outfitul-ui tău, iar rafinamentul este redat prin nuanța bleumarin al sacoului.

Ce combinații de culori folosești frecvent în ținutele tale?

Regula principală în asortarea culorilor este: alege-ți ținuta din cel mult trei culori.

Marii designeri recomandă câteva combinații de culori sigure, care te ajută să obții o ținută corectă și plăcută ochiului.

– două culori și una neutră: de exemplu, roz, albastru și maro

– o culoare și una neutră: de exemplu, roz și maro

– o culoare și două neutre: de exemplu, violet, negru și gri

– două sau trei culori neutre: de exemplu, negru și alb

– două sau trei culori neutre calde: de exemplu, maro și crem.

Cum asortăm pantofii cu vestimentația?

Pantofii maro se asortează perfect cu costumele bleumarin, gri și maro, iar dacă ai o pereche de pantofi negri în șifonierul tău, atunci ei sunt “salvarea” ta, în orice situație, deoarece se asortează cu costume de orice culoare.

Cum purtăm blugii la sacou?

Dacă eşti genul de bărbat căruia nu-i prea place stilul clasic, dar preferă stilul mai rebel, atunci pantalonii din denim și sacoul din lână este combinaţia care te va ajuta să arăţi smart şi să-ţi păstrezi stilul în acelaşi timp. Mai jos poți vedea câteva combinații ideale pentru o ținută zilnică dar și pentru o ieșire seara în oraș.

Pantalonii din denim îți oferă posibilitatea să te joci cu culori îndrăznețe și să obții un look șic, câștigând respectul și admirația celor din jur.