Colecția #AW2019 te inspiră cu culori și texturi de toamnă. Costume 100% din lână italiană #Cerruti #LoroPiana #Zegna #VitaleBarberisCanonico🔝Cusute în serie limitată în Italia. 🇮🇹


Construcția sacoului Full Canvas și Half Canvas. Butonii de la mîneci funcționali, rever cu finisări manuale. Cusătură punctată la rever, mineci, buzunare.
Acum colecția nouă, o puteți proba în showroom!🏤
🏤 Chișinău, Str. Sfatul Țării 15
☎️+373 67 222 888
Luni-Sîmbătă 11:00-19:00
Duminică 11:00-17:00

Acuș e vară, deci ALB pe tine Foarte mulți bărbați evită sacourile albe. Dacă aleg albul, atunci cu siguranță e pentru a fi purtat doar o singură dată. Da, albul nu se potrivește oricui și necesită mai multă atenție. Însă, această non-culoare poate fi purtată într-o combinație reușită. Așa cum este acest costum din noua noastră colecție. Alb și gri-albastru. Mai bine de atât, oare ce poate fi? Sacoul are o construcție europeană, half canvas. Greutatea țesăturii e de 280 gr Cerruti, ceea ce-l face extrem de potrivit. Confortul maxim este asigurat de căptușeala care este extrem de flexibilă, astfel nu există riscul de a se rupe. Poate fi purtat atât pe timp de zi, cât și seara.
Carouri și linii fine Dacă pe parcursul zilei ai diverse întrevederi, la locații diferite, atunci acesta este costumul care ți s-ar potrivit mănușă. Funcționalitatea lui este definită prin confortul și flexibilitatea pusă la dispoziție de țesătura Vitale Barberis Canonico. Costumul este format din 2 piese, sacoul și pantalonii. Aspectul definitoriu a acestuia se ascunde în culoare. Sacoul gri are o construcție half canvas. Are 2 decupaje la spate, ceea ce-l face extrem de confortabil. Carourile care joacă pe materialul textil, se evidențiază prin nasturii albi amplasați atât în partea din față la deschidere, cât și la mâneci. Este potrivit pentru stilul smart casual și business. Țesătura are o greutate de 270 gr, ceea ce-l face extrem de util pentru zilele încărcate.
Albastru țipător de calm Dacă îți dorești ca haina de pe tine să-ți dea un plus de superioritate, atunci acest costum îți este predestinat. Odată ce-l vei purta vei avea mai multă siguranță în deciziile tale. Este compus din 3 piese, ceea ce-l face diferit și extrem de prezentabil. La baza acestuia stă țesătura Cerruti, cu o greutate de 320 gr. Textura densă este caracteristică pentru sezonul toamnă – iarnă. Eleganța costumului este definită de cusuturile decorative. Pe interior, la mânecă este cusut manual. Asta pentru a a-ți garanta că orice mișcare pe care o vei face purtându-l nu te va incomoda. Construcția sacoului este half canvas. Datorită acestei utilități, sacoul cuprinde elegant corpul.
Costum bărbătesc din două piese Pentru început îți prezentăm un costum care poate fi purtat în fiecare zi, fără excepții. Este genul de costum care te scoate din anonimat. Accentul este pus pe 2 culori clasice. Sacoul este de un verde pin, cu doi nasturi aurii. Iar în partea de jos, pantalonii sunt de culoare maro deschis, cu înclinații spre violet. Costumul este extrem de versatil, așa cum spuneam poate fi folosit în diverse combinații. Sacoul se va potrivi de minune chiar și cu o pereche de blugi. Ambele piese sunt realizate din țesătură Carlo Barbera, lână în proporție de 100%. Greutatea țesăturii este de 280 gr. Construcția half canvas!
Iarna se poartă și albastru Pentru sezonul rece optează pentru un costum albastru. Această culoare în asociere cu carouri mari, îți vor crea o postură severă, dar în același timp casual. Țesătura naturală menține temperatura corpului, ceea ce îl face să fie favoritul clienților noștri și pe timp de iarnă. Sacoul are o construcție half canvas. Iar țesătura este de la cel mai bun producator Loro Piana, cu o greutate de 300 gr.
Mov apăsător Un mov electric te va prinde de minune, mai ales în momentele în care nu știi ce să îmbraci la o importnată întâlnire de afaceri. Este o variantă atipică care înlocuiește cu succes clasicul albastru. Țesătura Vitale Barberis Canonico, are o greutate de 280 gr. Este dens, dar în același timp extrem de ușor. Te vei bucura de mobilitate absolută, datorită croielii sigure. Sacoul are construcția half canvas.
Alb-crem pentru evenimente speciale Pentru un eveniment monden, o ocazie specială, o ieșire romantică, îți propunem să porți un costum mai mult decât vizibil. Un sacou smoking în partea de sus, îți va accentua delicat linia corpului. Culoarea alb-crem îți va oferi prestanță și siguranță! Nici pantalonii nu-s de evitat. Pentru ei a fost aleasă o nuanță de maro ciocolatiu. Este costumul dedicat ocaziilor speciale, care se vor lăsa cu un șir de amintiri dragi. Indiferent de ce costum o să alegi, țesăturile delicate, fibrele bogate și componența subțire îți va susține o apariție ce nu se va lăsa neobservată, perfectă atât pentru birou, cât și pentru ocazii speciale. Anul acesta se poartă ce se simte!
Costumul fenomen Timpul de afară ar putea oricând să-ți strice planurile. Acest lucru nu se va întâmpla dacă vei purta un costum din țesătura Ermenegildo Zegna. De ce este o țesătură specială? Pentru că este impermiabilă. Mai exact, orice picătură de apă nu va putea explora textura costumului. Astfel vei rămâne uscat și imaculat indiferent de vremea de afară. Componentul principal este lâna 100%. Construcția sacoului: half canvas.
Negru dungat Transformă-te cel puțin o dată în lună într-o puma gata să atace. Costumul care ți-l prezentăm acum are aceleași calități ca ale răpitorului. Este extrem de rezistent, creat dintr-o țesătură calitativă Vitale Barberis Canonico. Este un costum clasic negru, definit de dungi fine albe. Cele din urmă au o funcție specială. Dacă ești de statură medie, atunci acestea te vor face viziual mai înalt. Costumul este format din 3 piese. Construcția: half canvas. Un asemenea model conferă un statut aparte purtătorului.
Carouri combinate în culori de albastru – negru Știm bine că îți place să ieși din tipare. Iată de ce, ți-am pregătit un costum din 3 piese în carouri. Dinamica culorilor de albastru – negru, se potrivește oricui. Acest costum poate fi purtat atât în perioada rece a anului, cât și pe timp de vară. Cusutura manuală pe interior, îi conferă acestui costum o flexibilitate maximă. Vesta are 2 rânduri de nasturi, astfel arată genial chiar și fără sacou. Pentru acest model a fost utilizată țesătura Carlo Barbera. Construcția sacoului: half canvas.
Albastru-Gri Acest costum te va arunca direct în clasa de sus. Tu vei fi elementul cheie în domeniul business pe care-l practici. Costumul este format din 3 elemente: vestă, sacou, pantaloni. Toate detaliile sunt de un gri pătrunzător. Țesătura Cerruti, vorbește de la sine, prin amalgamul texturat. Nasturii negri dau o greutate în plus ținutei și o face mai specială și diferită în raport cu alte costume. Acest costum îl poți purta în orice perioadă a anului.
Costum maro-gri, pentru oameni de succes ca tine Maro din cap până-n picioare, este la fel o variantă reușită pentru un om de afaceri. În funcție de greutatea discuțiilor și ofertele puse la bătaie, te îndemnăm să-ți completezi garderoba și cu un asemenea costum într-un singur ton. Este extrem de lejer, asta pentru că greutatea țesăturii Loro Piana folosită este de doar 270 gr. Sacoul are o construcție half canvas. Sunt piese vestimentare destinate oamenilor puternici, așa cum ești și tu de altfel.
Aspectul unui prădător Pentru a scoate la iveală prădătorul din tine, alege un costum din două piese cu o culoare diferită. Îmbracă un amestec de gri – maro și fii gata de marile cuceriri. Este un costum lejer, greutatea țesăturii europene fiind de 280 gr Cerruti. Îl poți purta mai ales dacă ești la cârma unei afaceri, întrucât emană seriozitate, punctualitate și devotament.