Calitatea, designul și finețea pantofilor iți definesc ținuta!  Doar in showroomul Sandro Livv iți găsești perechea potrivită – FOTO

Showroomul Sandro Livv îți pune la dispoziție o gamă largă de pantofi cusuți manual, după un desig unic și de o calitate superioară.

Pentru unii bărbați pantofii sunt un accesoriu practic, pentru alții sunt un accesoriu fashionable necesar stilului de viață. Însă ține cont că o pereche bună de pantofi scoate ținuta în evidență, așa că e important să investești în câteva designuri potrivite stilului tău.

Magazinul Sandro Livv ți-a pregătit o colecție inedită de pantofi:

Pantofi cu cataramă

Catarama, dar și nuanța de bleumarin sunt detaliile care dau o notă de șic acestor pantofi bărbătești. Cusuți din piele naturală și cu un design unic – te scot în evidență chiar și printre miile de oameni.

Atunci când optezi pentru o pereche de pantofi cu cataramă este important să îi porți la o pereche de pantaloni eleganți cu manșetă, pentru a se evidenția catarama și pentru ca partea de jos a pantalonului să nu sa se prindă în ea.

   Pantofi cu șireturi și cusătură englezească  –  eleganți

Acest model de pantof se potrivește perfect cu ținutele elegante.  Cusăturile formale îi oferă o notă de eleganță și finețe. Particularitatea lor este reprezentată de cele două părți care încorporează șireturile. Acestea sunt cusute sub partea din față a pantofului, și sub acestea se află o altă parte adițională sub formă de limbă. Cusuți manual, din piele naturală, dar și după un design unic, poți fi sigur că îi poți purta zeci de ani și tot bine vor arăta.

Pantofi cu șireturi și cusătură englezească  – împletiți

Fiecare parte a pontafului este trecută prin mâna meșterului și lucrată cu multă iscusință. Pantofii împletiți pe cât de frumoși și stilați par a fi, pe atât de comozi sunt. Se potrivesc perfect la o ținută casual, cât și la o ținută office, de aceea îi poți purta începând cu întâlnirile de afaceri, până la ieșiri în oraș.

Pantofi cu șireturi și cusătură englezească – cu detalii elegante

Sunt pantofii perfecți pentru o pereche de pantaloni eleganți sau blugi și o cămașă. Cusăturile fine, dar și detaliile de deasupra pantofului, îi oferă eleganță și stil acestor modele de pantofi.  Pantofii casual din piele naturală sunt produși în Italia, după un model unic.

Pantofi cu șireturi și cusătură englezească – alegerea perfectă pentru o pereche de blugi

Dacă ești mereu în căutarea ținutelor confortabile și stilate, atunci aceste două modele de pantofi sunt ceea ce căutai până acum. Pantofii casual, cu o textură deosebită te scot din anonimat și îți oferă confortul de care zilnic ai nevoie. Aceste modele se potrivesc perfect cu o pereche de blugi și o cămașă. Ține minte:  calitatea, designul și finețea pantofilor definesc o ținută!

LOAFER tassel

Mocasinele de tip tassel sunt preferatele bărbaților în acest sezon. Pe lângă faptul că sunt stilate, nu sunt pretențioase la ținutele pe care le adopți. Se pot purta fără probleme cu un costum sau cu o pereche de pantaloni eleganți, dar și cu blugi.

Caracteristica principală a acestor tipuri de pantofi este un șiret care parcurge toată partea laterală și se termină pe căpută cu un nod și un ciure de fiecare parte.

LOAFER beefroll – farmec aparte

Mocasinele de tip beefroll, din piele naturală au un farmec aparte.  Mocasinele de tip beefroll le poți adăuga în garderaba ta, fară nici o grijă. Sunt pantofii perfecți atât pe timp de vară, cât și pe un timp mai răcoros. Calitatea înaltă a texturii vor rezista atât la ploaie, cât și la temperaturi înalte. Îi poți încălța cu îndrăzneală la outfiturile zilnice. Mocasinele de tip beefroll  îți oferă confort și stil.

Atenție!

Dacă ți-ai ales modelul pe care dorești să îl procuri atunci ține cont de câteva sfaturi:

– Mergi să îi cumperi seara, când piciorul este mai umflat – te vei asigura că vor fi confortabili la orice oră.

– Probează-i cu propriile șosete.

– Plimbă-te prin magazin încălțat cu ambii pantofi pentru a-i testa.