Țesătura Fil a Fil

Cămașa din țesătură fil un fil este foarte versatilă, poate fi combinată atât cu blugi, cât și cu costumul formal și, prin urmare, poate fi folosită atât pentru timp liber, cât și pentru birou. Fil a Fil este o țesătură valabilă pentru fiecare anotimp al anului, iar prelucrarea sa permite numeroase variații de culoare.

Țesătura Giro Inglese

Caracteristici de armare: Respirabil și foarte luminos la vedere ușor, elastic, cu o structură poroasă.

Țesătura Spinato

Cămășile din această țesături sunt  moi și se caracterizează prin confortul ridicat oferit de liniile diagonale ale armurii. Suprafața plină de viață a acestei țesături foarte versatile o face potrivită atât pentru uz formal, cât și casual.

Țesătura Popeline
Țesătura compactă, dar subțire garantează confort de neegalat cămășii, ceea ce o face potrivită chiar și pentru ocazii formale.

Țesătura Twill

o țesătură moale și delicată care se caracterizează printr-o textură diagonală deosebită. Versatilitatea cămășilor Twill le face potrivite pentru toate anotimpurile și pentru orice ocazie. Caracteristici de armare: Țesătură cu linii diagonale în relief orientate la 45 de grade Păstrează bine pliul Greutate de la 160 la 220 gr

Țesătura Oxford

Materialul Oxford își ia numele de la orașul omonim englez, unde a fost conceput și produs pentru prima dată. . Există mai multe variante de Oxford: clasicul, pinpoint și royal, realizate cu același tip de țesătură, diferă între ele în ceea ce privește grosimea și greutatea firelor folosite. Fiecare dintre ele are de obicei un tip diferit de cămașă